Siirry suoraan sisältöön

Jouluterveiset

Kyläyhdistys piti lokakuun lopulla syyskokouksensa, jossa vahvistettiin toimintasuunnitelma taas uudelle vuodelle. Tulevana vuonna taas ohjelmassa mukavia tapahtumia ja kyläalueen kehittämistä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toimintasuunnitelmaan on kirjattu talvelle kuutamon aikaan nuotioilta koulun kentällä. Kevätkokous järjestetään tuttuun tapaan maaliskuussa. Koululla tehtävien pihamuokkausten johdosta vasta vähän myöhemmin näkee, millaiseksi kenttä muodostuu. Pesäpalloa pelaillaan taas pitkin kesää, jos kentän koko sen sallii ja halukkaita löytyy. Tulevan vuoden päätapahtuma tulee ehdottomasti olemaan Suvitanssien 25-vuotis juhlavuosi ja juhlatanssit! Tanssit tanssitaan 13.6, joten päivä kannattaa laittaa jo kalenteriin. Tulossa on mahtavat pirskeet, joiden ohjelma tarkentuu myöhemmin keväällä. Lasten pihatapahtumaa vietetään tällä kertaa hieman myöhemmin kesällä, 2.8. Lisäksi yhdistys järjestää mahdollisesti jonkin retken esimerkiksi teatteriin jonkun toisen yhdistyksen kanssa yhteistyössä.

Yhdistys jatkaa uuden puheenjohtajan voimin yhteistyön kehittämistä niin kunnan kuin koulun uusien omistajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Jo aiemmin suunnitellulle laavulle pyritään löytämään paikka joltain maanomistajalta kyläalueen metsistä. Yhdistys toivoo edelleen lisää jäseniä kyläalueen asukkaista. Liittymismaksu jäseneksi on 5 euroa ja jäsenyyden vuosimaksu 5 euroa. Jäsenet voivat saada esimerkiksi alennusta tulevista maksullisista tapahtumista. Yhdistyksen jäseneksi pääsee liittymään ottamalla yhteyttä jäsensihteeri Reetta Vastamäkeen sähköpostitse osoitteeseen reetta.vastamaki@kolumbus.fi.

Yhdistys on mukana myös esimerkiksi jääkentän hoidossa ja lähiliikuntapaikan kehityksessä. Metalliromulava oli viime vuonna suosittu, joten myös se on kirjattu toimintasuunnitelmaan taas keväällä järjestettäväksi. Yhdistys ottaa mielellään vastaan ideoita tapahtumista ja asioista, joita kyläalueelle toivotaan. Ideoitaan voi kommentoida esimerkiksi tähän julkaisuun, laittamalla viestiä yhdistyksen sähköpostiin saukonojanky@gmail.com tai ottamalla yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen henkilökohtaisesti. Yhdistys ottaa mielellään vastaan ideoita siitä, miten lähiliikuntapaikkaa eli koulun kenttää voisi kehittää. Esimerkiksi mitä leikkivälineitä sinne haluttaisiin tai mitä muuta kentällä voisi olla?

Jouluisin yhteistyöterveisin

Saukonojan kyläyhdistyksen hallitus

Avainsanat: